Kategoriarkiv: Inredning

Garderob klar!

Vår garderob har inte varit prio ett här hemma men nu så! Scrolla ner lite så hittar ni hur vi byggde för att få det platsbyggt eller klicka härGarderoberna är från IKEA som vi fick såga av för att de var liiite för långa men det gick bra ändå. Hyllorna mellan garderoberna byggde vi av en vit mdf skiva, perfekt förvaring för väskor mm.

IKEA garderob inspo

 

Byrå av ikea bänkskåp!

 

Vi har letat ett bra tag efter en grund byrå med bra förvaring till vårt sovrum utan resultat, oftast är lådorna inte så djupa och man får inte plats med så mycket eller så känns byrån väldigt låg. Så vad gör man då!? Jo man ”bygger” ihop en egen! Två stycken bänkskåp från IKEA ( 60×37), två täckskivor, 8 handtag och nu väntar vi på att få hem vår marmorskiva som ska ligga ovanpå. Perfekt byrå till underkläder, t-shirts, barnkläder mm! Varför inte sätta lite färg på byrån, lämna in luckorna och få dem sprutlackerade!

IKEA Köksskåp till byrå

Bänkskåp - byrå IKEA Bänkskåp - byrå IKEA.jpg

 

 

 

Coffee please!

Kommer ni ihåg att vi pratat om att ha en kaffehörna i vårt kök!? Material är inköpt och vi redo att sätta igång med detta ”lilla projekt”.
Ska bli väldigt skönt att få bort maskinerna från köksbänken för att få mer arbetsyta och få allt samlat på ett ställe.

Svane kök

Bild: Inspiration från det danska företaget Svane.com

Deco

När man har renoverat ett helt hus (snart) är det ju dags att ta tag i inredningen – det har gått lite segt denna gång om jag ska vara ärlig men nu är jag på gång!

Först ut vardagsrummet, jag har hittat otroligt mycket inspiration men de små detaljerna har jag inte fått till helt. Så nu sitter jag här och bestämmer de sista bitarna  – beställer bordskiva, färgval & gardiner. Är dock väldigt nöjd med inköpet av våra Arne Norell fåtöljer.

Arne Norell - vardagsrum

New York!

Vi har fått frågan var vi hämtar inspiration ifrån till våra hus och lägenheter. Det är många saker som inspirerar såklart men främst hämtar vi nog inspiration från våra resor. Vi älskar att resa och det har blivit några turer, både långa och korta. I vårt senaste hus lät vi köket och vardagsrummet följa en färgskala från ett kort jag tagit över New York.New York Inspiration

New York InspirationEtt bra tips när man ska inreda ett rum, utgå från bilder som inspirerar och plocka upp ett par färger som du sen kan använda när du inreder