Inredning – Hall

Det har varit mycket fokus på renovering/rivning och bygge i denna blogg så nu tycker jag att vi introducerar en ny kategori nämligen inredning.  Jag har ett stort intresse när det kommer till inredning och delar gärna av mig våra lösningar och DIY projekt.

Här nedan ser ni en del av hallen, jag ville ha en fortsatt öppen känsla men med smart förvaring. Resultatet blev;

– Garderoben Domås från IKEA (här)

– Färg från alcro ( här)

– Nya svarta knoppar (här)

– Hyllplan från Byggmax + reglar ( här)

Ett tips är att såga ut ett hål på hyllplanet till sladdar. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

5 reaktion på “Inredning – Hall

 1. Frida

  Hej Karolina! Kommer lampan från Ikea? Jag vill ha en likadan men när jag var på Ikea sist verkade det bara finnas en vit lampskärm som passar till just denna lampa. Så min fråga är: var har du hittat den där lampskärmen och finns den i andra färger? 🙂
  /Frida

  Svara
  1. Karolina

   Hej Frida!

   Båda lampfoten och lampskärmen är från ikea (åsele) som du misstänkte 🙂 Jag tog svart sprayfärg och spraya lampskärmen 2-3 gånger för att täcka!

   På så sätt kan du få lampskärmen i vilken färg som du vill! Lycka till!

   Ha det så fint! / Karolina

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *